Somon cu sparanghel și ciuperci

de Satisfyyourcravings in Somon, 6 Apr 2014 | 5895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame somon cu piele
  • 1 legătură sparanghel, tăiat în tije mici
  • 2 lingurițe suc de lămâie
  • 250 grame ciuperci proaspete, feliate
  • unt
  • roșii cherry
  • sare/ piper
  • ulei de măsline
  • 2 lingurițe oțet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sparanghel și ciuperci:

Somonul se sărează și piperează. Se gătește într-o tigaie cu puțin ulei de măsline câte 5 minute pe parte, până devine opac și e gătit complet. 

Sparanghelul se așează pe un tigaie- grătar și se gătește pe toate părțile până devine ușor maroniu. Se toarnă sucul de lămâie și se scutură grătarul astfel încât sparanghelul să fie acoperit de suc. Se scoate pe o farfurie. 

Roșiile se gătesc pe grătar până se înmoaie.

Ciupercile se călesc în puțin unt până se evaporă toată apa. Se sărează, piperează și se adaugă oțetul balsamic. Se păstrează pe foc încă 2-3 minute. 

Se servește somonul împreună cu sparanghelul, ciupercile și roșiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baby Corn si andive cu somon pe pat de rucolla