Snitel umplut

de marinicayou10 in Pui, 15 Feb 2012 | 10507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3 feli de cascaval
  • 3 feli de sunca presata sau muschi file
  • 2 oua
  • pesmet
  • putina faina
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

Taiem pieptul de pui in 6 feli pe care le batem bine sa le subtiem. Pe tocator sau pe o farfurie punem o felie de pui, peste punem o felie de cascaval si o felie de sunca. Le presam bine sa se lipeasca puiul de sunca si de cascaval si le tavalim bine, bine prin faina, apoi prin ou batut cu un praf de sare si la urma prin pesmet. Procedam la fel cu toate, si cand sunt gata toate le prajim cate doua in tigaie cu ulei. ATENTIE!! nu intoarceti snitelele cu furculita sa le intepati pt ca va iesi cascavalul din el si nu e bine :) cel mai bine e sa folositi o paleta sau ceva sa le intoarceti fara sa le intepati. Le prajiti pe ambele parti. Serviti cu salata de varza sau salata verde cu castraveti sau oricare alta salata doriti. FOARTE BUN!!!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]