Snitel Florentin

de Micutza Luana in Pui, 2 Sep 2013 | 11158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • un ou
  • sare piper
  • o lingura apa
  • 100 gr cascaval
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Florentin:

Pieptul de pui se taie feli subtiri si se bate putin .

Se bat ouale cu sare piper si apa .

Se da fiecare felie pe rand prin faina , ou,  cascaval ras si pesmet , apoi se pune la prajit in uleiul incins .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Florentin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci si camembert