Sendvis cu inghetata

de Mitinita in Prajituri, 21 Oct 2011 | 3748 vizualizari

 

Am venit si eu la spartul targului cu o reteta de vara:))Meritul nu-mi apartine, maruntica a vazut ideea la Strawberry Shortcake si a zis ca ar fi tare fain sa o facem. In principiu, orice fursecuri pot fi folosite pentru a crea acest sendvis racoritor.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana migdale,sfaramate in robot
  • inca 1 cana de migdale sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de migdale se pot folosi seminte de susan,nuci,arahide
  • inghetata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cu inghetata:

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.

Se adauga faina,cacao si apoi migdalele.

Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de migdale.

Pune-le in tava si turteste-le putin.

Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.

Se lasa sa se raceasca.

Se lipesc cu inghetata si se introduc in congelator. Se lasa sa se intareasca si se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (20)

Mitinita 1

21.10.2011, 22:18

deci trag concluzia ca e foarte bine sa las copii sa se uite la desene

Lau 1

22.10.2011, 14:58

fur si eu una

mihaelaM 1

22.10.2011, 18:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Surcele cu nuca