Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2024 | 1783 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Saratelele de casă sunt irezistibil de gustoase și se pot pregăti după rețete variate. Astăzi, vă prezentăm o rețeta cu brânză de vaci în aluat, iese foarte fragede și gustoase și merită să le pregătești și tu pentru cei dragi.
      Pentru aceste Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă, ai nevoie de următoarele ingrediente: făină, unt, ouă, brânză de vaci, semințe.   

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă:
      • 300 g făînă albă de grâu
      • 300 g brânză de vaci scursă bine
      • 200 g unt
      • 10 g sare
      • 1 gălbenuș
      • 1 ou pentru uns
      • Semințe de mac, de susan, parmezan ras
      Portii: 40
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă:

      Cum se prepara aceste Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

       Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz.

      Într-un bol, pune făina, un praf de sare și untul la temperatura camerei. Amestecă până obții un aluat fărâmicios. Adaugă brânza de vaci și frământă în continuare. Încorporează gălbenușul de ou bătut și frământă până obții un aluat dens și omogen. Pune-l în folie alimentară, în frigider pentru o oră.

      După ce a stat la rece, scoate aluatul pe un blat înfăinat ușor și întinde-l în strat egal, cu grosime de aproximativ 0,5 cm. Decupează forme la alegere, apoi așază-le în tava de copt. Unge-le cu ou bătut și presară semințe de mac, susan sau parmezan ras.

      Coace saratelele în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, pentru 10 - 12 minute, în funcție de cuptor.

      După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-le la răcit.

      Servește-le cu mare poftă, sunt atât de fragede și gustoase, încât trebuie să faci porție dublă.

      Încearcă și rețeta de Saratele cu brânză sau varianta de Biscuiți cu brânză și chimen.

      Îți recomandăm și rețeta de Sărățele fragede.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

      de oanapl 8

      ieri la 20:46

      Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

      pe 04.04 la 11:47

      Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

      pe 04.04 la 11:30

      TOP
      utilizatori

      oanapl

      3137 puncte

      Rocsi

      1480 puncte

      MotanLaOale

      1083 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      mena29

      300 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Saleuri de casa cu mac si branza telemea