Sandvis "Girafa"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 20 Oct 2012 | 3631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 1 feliuta salam
  • ardei gras
  • crema de branza cu smantana Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Girafa":

Avem nevoie de 3 feliute de paine, din care una sa fie coltul painii, pentru a putea decupa partea maro.

Din cele 2 felii de paine decupam un oval mai mare si 2 mai micute.

Din felia de paine cu coaja decupam 2 cercuri si un semi cerc, pe care il decupam mai apoi.

Unul dintre ovalurile mai mici il decupam, astfel incat sa obtinem nasul.

Decupam apoi 2 cerculete micute de salam, si 2 cerculete mai mari de ardei pentru ochii.

Pentru gura, decupam un semi cerc, pe care la randul lui il decupam.

Se asambleaza astfel: din ovalul mai mare decupam aprox. un sfert, apoi lipim partea maro cu crema de branza, peste el. Ovalurile mai mici se lipesc intre ele cu crema de branza, apoi in cerculetele goale punem cerculete de salam. 

Taiem 2 dreptunghiuri mici si subtiri pentru cornite si 2 ovale pentru urechiuse.

Punem apoi ochiisori si gurita, cornitele si urechiusele si girafa noastra e gata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Girafa"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]