Rulou crocant de pui umplut

de reisnaor_2006 in Pui, 1 Mar 2015 | 8738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 felii de piept de pui
  • 7 felii de branza topita Delaco
  • 100 gr sunca
  • 2 oua
  • pesmet
  • 7 scobitori
  • sare
  • piper
  • Ptr sos:
  • 1 galbenus
  • putina sare
  • 1 lg de mustar
  • 1 lg de smantana
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou crocant de pui umplut:

Feliile de piept de pui le batem ca pentru snitele, le saram si piperam. Pe fiecare bucata punem o felie de branza topita, una de sunca, rulam si le prindem cu o scobitoare. Batem un ou cu putina sare si fiecare rulou il trecem prin oul batut si pesmet.

Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt, asezam rulourile, eu am adaugat si cartofi taiati si dam la cuptor 30 de minute.

Facem sosul preparand maioneza dintr-un galbenus, putina sare, 1 lingurita de mustar si ulei. Amestecam cu 1 lg de smantana si il servim alaturi de rulouri.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou crocant de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

reisnaor_2006 1

02.03.2015, 14:44

va multumesc

mirela0911 1

03.03.2015, 13:21

Taman bun pentru pranz!

monik80 1

09.03.2015, 00:20

sigur o sa incerc,pana acum am facut cu carne de porc,dar o sa incerc si reteta aceasta,arata intr-un mare fel,bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui, cu bacon si carnaciori (Reteta video)