Pui cu sos de smantana in vas yena

de Rocsi in Pui, 16 Oct 2010 | 13582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 1 lingura unt
  • 6-7 linguri smantana
  • 1 lingurita faina
  • 4-5 linguri apa
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana in vas yena:

Pieptul de pui se taie fasii. Se spala si se lasa la scurs pe un tocator. Se condimenteaza cu piper, vegeta si putina boia si il lasam asa vreo 15 minute.

Intr-o tigaie se pune untul la topit. Cand s-a incins punem faina si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Apoi adaugam si smantana si 4-5 linguri de apa. Condimentam cu putina sare si piper. Lasam sa dea 2-3 clocote la foc mic.

Intr-un vas yena asezam fasiile de pui. Peste ele turnam sosul fiebinte si dam la cuptor 40-50 de minute.

Cand e gata il scoatem, il asezam pe farfurie si deasupra presaram patrunjel verde, tocat marunt.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana in vas yena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]