Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 16548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cascaval
  • 50 g unt
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g sunca
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv:

Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul.

Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.

Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.

Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure cu cascaval