Rulada cu somon afumat si spanac

de iuliana_florentina in Somon, 17 Feb 2015 | 7733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de aluat foietaj ( a cate 275 g fiecare )
  • 500 g spanac congelat
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 100 g somon afumat
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • sare si piper
  • un galbenus (pentru uns )
  • seminte de susan albe si negre (pentru decor )
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon afumat si spanac:

Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .

Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.

Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim calde sau reci ,pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

19.02.2015, 07:03

Foarte buna!

simona72 1

19.02.2015, 09:07

Ce combinatie!

Bya Ralu 1

19.02.2015, 17:32

bine ai venit!arata perfect

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac