Rulada cu branza

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 14005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 g smantana
  • sunca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeste frumos. Cand este gata o rulam cu hartia de copt dupa care o lasam sa se raceasca putin.

Intre timp pregatim umplutura: amestecam branza cu smantana, ardeiul tocat, ceapa verde tocata, sare dupa gust.

Desfacem rulada si intindem umplutura deasupra asezam sunca si rulam din nou.

O invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui