Rissoto cu ficatei de pui

de mimmi in Ficat, 5 Noi 2011 | 4327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez (eu am pus integral),
  • 500g ficat de pui,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • nucsoara,
  • 2-3 foi dafin,
  • 150ml vin alb sec,
  • un cubulet de unt,
  • 2-3 linguri ulei masline,  
  • 3linguri parmezan ras,
  • piper macinat,
  •  supa de pui sau legume  ,
  • patrunjel proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rissoto cu ficatei de pui:

Se curata ficateii de pielite si se taie bucati potrivite,ceapa, morcovul se toaca marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca,se adauga ficateii,se soteaza. Se adauga si ceapa,morcovul,se soteaza. Adaugam vinul,foile de dafin,nucsoara si se inabuse totul pana ficateii sant numai buni. Separat intr-un alt vas se topeste untul,se adauga orezul,pana se sticleste. Supa dinainte pregatita ,eu am folosit supa facuta din cuburi ,se mentine calda pe argaz. Se adauga treptat la orez,amestecand,pana este in total absorbita de orez,atat cat e necesar.      

Se incorporeaza ficatul cu legumele,adaugam parmezan si amestecam. Se orneaza cu patrunjel verde si se serveste calda. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rissoto cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]