Reteta de preparare a papanasilor

de alilianaa in Dulciuri, 16 Mai 2013 | 3795 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 600 g branza dulce
  • 350 g faina ( verificati consistenta aluatului)
  • 200 g zahar
  • un praf de sare
  • o lingurita rasa de bicarbonat de amoniu alimentar
  • 20 ml zeama de lamaie
  • 3 oua
  • 300 ml ulei
  • dulceata de visine
  • samantana 12% grasime
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza, ouale, zaharul, sarea, faina, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie se amesteca pana se formeaza un aluat potrivit de tare. 

Din acest aluat se fac portii/rotunduri plate in interiorul carora faceti gaura. La cate portii de papanasi modelati ies tot atatea bilute modelam cu mana. 

Punem intr-o tigaie uleiul la incins si punem papanasii pa prajit.nIi intoarcem pe ambele parti. Trebuie sa aibe o culoare rumenie, frumoasa. Se scot pe o farfurie cu servetel pentru a absorbi surplusul de grasime. 

Se servesc cu smantana si dulceata de visine.

Pofra buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]