Rasol de vitel

de Dana Cristea - pusikmea in Vita, 6 Mar 2010 | 8385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata rasol de vitel
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 4 cartofi
  • patrunjel
  • sare
  • piper alb
  • boia iute
  • 1 lingura bulion
  •  1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel:

se pune ceapa la calit, impreuna cu morcovul si ardeiul, dupa care punem si rasolul taiat bucati mai mari si usturoiul pisat si lasam sa se inabuse bine, dupa care punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba bine, dak este nevoie adaugam apa de cate ori va f nevoie,pana fierbe bine carnea, cand e carnea fiarta punem si cartofii taiati cubulete, si condimentele, dupa ce au fiert si cartofii punem si bulionul, dupa ce luam de pe foc punem patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

06.03.2010, 23:22

e grazav acest rasol!il fac si eu deseori;

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 06:54

ms teo, si noua ne place f mult

MVMih 1

11.04.2011, 16:26

Grozav! Am mai vazut ceva in foto la tine...o fi vrun dovlecel !? Bun rasolul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vitel si purcel cu hrean