Rasol alb cu ghebe

de Irina in Vita, 15 Mar 2010 | 7907 vizualizari

 

Am redescoperit ghebele de o vreme. Sunt printre preferatele mele asa ca incerc tot felul de mancaruri cu ele.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 grame rasol alb de vita
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi pisati
  • 150 grame ghebe
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • tarhon
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb cu ghebe:

Am taiat rasolul in felii groase de 1-1,5 cm pe care le-am asezat intr-un vas Zepter pe foc, fara a adauga nici un pic de ulei. Am lasat carnea la inabusit, am adaugat ceapa tocata, usturoi, sare, piper, cimbru pentru aroma si le-am lasat sa se patrunda bine. Am adaugat si ghebele si tarhonul, iar la final, pentru un pic de culoare si o ceasca de suc de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]