Purcelus fals

de yammy in Piine, 1 Dec 2009 | 8758 vizualizari

 

O varianta de purcelus pt vegetarieni

 

INGREDIENTE

      500g faina 14 gr drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 5 linguri ulei de masline 250 ml lapte SAU apa Umplutura: mazare fiarta cartofi fierti smantana 3 oua fierte 1 ou crud branza/ cascaval ceapa calita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Purcelus fals:

-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut
-se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea
-laptele si drojdia dizolvata se framanta bine
-se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul
-se pune peste aluat umplutura, pe mijlocul umpluturii se pun de-a lungul jumatatii de oua...se ruleaza si se modeleaza purcelusul
-Se da la cuptor pana ce purcelusul este rumen:)

Umplutura:
-cartofii se maruntesc in cubulete, se amesteca cu mazarea, branza, ceapa calita si un ou fiert taiat, se adauga smantana, condimente si un ou batut. Se amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Purcelus fals" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]