Pulpe superioare cu cartofi aurii

de susu in Pui, 19 Iun 2013 | 4256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 1 kg cartofi
  • unt
  • sos de soia
  • curry
  • boia
  • piper
  • vegeta
  • ulei masline
  • cativa catei usturoi
  • praf de cimbru
  • garam masala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare cu cartofi aurii:

Pulpele se dezoseaza si se cresteaza putin, le asezam in tava punem cateva felii de usturoi in crestaturi si printre ele. Presaram condimente, sos de soia si ulei de masline, acoperim cu folie alimentara si dam la rece pana a doua zi cand dam la cuptor pentru 30 de minute dupa care scoatem folia si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca pe deasupra.

Cartofii taiati cubulete mici ii fierbem in apa cu sare si condimente, ii scurgem dupa care adaugam unt si sos de soia. Amestecam usor sa nu-i zdrobim si punem capac pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]