Pulpe si mici la gratar

de Rocsi in Pui, 14 Aug 2010 | 5694 vizualizari

 

O zi frumoasa incepe cam asa....intalnirea cu cei dragi...strangerea in brate cu toti...aprindem focul...pregatim carnea..o punem la sfarait pe gratar...si ce credeti ca a iesit?o zi minunata in familie ...toate astea s-u intamplat la tara cu ionix si familia ei....

 

INGREDIENTE

  • 13 pulpe de pui
  • piper
  • vegeta
  • condimente pentru pui
  • o cana vin
  • o caciulie usturoi
  • pasta de mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si mici la gratar:

Pulpele se spala bine de tot.

se condimenteaza cu vegeta ,piper si condimentele de pui.

se curata usturoiul ,se piseaza si se adauga peste carne.

se pun toate intr-un lighean,se adauga si vinul si se lasa cam 2 ore la macerat.

se ia pasta de mici, se uda mainile,se modeleaza micii.

se da foc pentru gratar,se fac pulpitele apoi micii si serviti.

pe langa toate astea adaugati niste bere pentru barbati,o socata pentru fete,multa voie bune si placere si v-ati asigurat o zi de neuitat...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si mici la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (13)

Sylvia 1

16.08.2010, 18:29

Ma inscriu si eu

elena1988 1

13.03.2011, 15:36

sambata viitoare facem si noi gratar

Rocsi 1

13.03.2011, 20:30

sylvia
anul acesta inca nu am facut elena,doar in casa pe grill

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai cu sos de ardei copt