Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

de Bucataras Medi in Pui, 21 Ian 2014 | 5144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe superioare de pui
  • 2 cartofi mai mari
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • o lingura ulei de masline
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute mic
  • 50 ml vin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru:

Ne ocupam mai intai de legume..........curatam cartofii si ii taiem rondele groase de circa 1 cm,dovlecelul il taiem si pe el rondele iar ardeiul gras il taiem fasii mai groase.
Asezam toate legumele intr-un vas de yena.
Spalam pulpele de pui si indepartam pielita iar apoi le frecam bine cu sare si piper.Le asezam deasupra legumelor.
Facem urmatorul amestec.......uleiul,,cimbrul,usturoiul dat prin presa , ardeiul iute taiat marunt,vinul si o cana cu apa.Amestecam bine si apoi turnam peste legume si pulpe.
Dam la cuptor,la 180 grade,la foc potrivit.
Din cand in cand stropim pulpele cu sosul din vas.
Spre final dam focul mai mare pentru a le rumeni.
Scoatem din cuptor si putem servi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe sare