Pulpe de pui marinate si cu scortisoara

de Maria68 in Pui, 3 Mar 2012 | 4433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpite un plic
  • Maggi- La Gratar pentru...Pui marinat si condimentat
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 5 linguri ulei
  • sare, numai daca este necesar
  • un pic de ardei iute tocat( 1/4 lingurita)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate si cu scortisoara:

Curatam pulpitele de eventuale urme de pene, le spalam .Din plicul de la Maggi, folosim doar jumatate(pentru3-4 bucati) deoarece el se foloseste la 1 kg carne. Punem pulpele in punga impreuna cu jumatate din continutul pachetului Maggi la Gratar Pui marinat si condimentat picant,  cele 5 linguri de ulei, scortisoara si 1/4 lingurita de ardei iute tocat(nu punem foarte mult pentru ca si pachetul este un pic picant).

Inchidem punga, o agitam usor pentru a omogeniza continutul si lasam 30 de minute la marinat.
Se scot bucatile de carne din punga (pulpele, in cazul meu) si le punem pe gratar(gratar pentru aragaz).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate si cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:35

bune bune

Maria68 1

05.03.2012, 14:39

Gabytza
Iri
Rocsi, multumesc

Maria68 1

05.03.2012, 14:41

Laly
Sufletista
MotanLaOale combinatia de arome(ardei iute rosu + scortisoara) este senzationala, Merita de incercat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]