Pulpe de pui cu dovleac si praz

de -Licurici- in Pui, 15 Noi 2016 | 4086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • o jumatate de dovleac placintar
  • o jumatate de praz
  • ulei de masline
  • cimbrisor
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovleac si praz:

Pulpele de pui se ung cu ulei de masline, se presara sare si piper, apoi se lasa o ora la rece.

Dovleacul se taie felii, iar prazul rondele mai groase, apoi se ung cu ulei de masline, sare si piper.

Intr-un vas termorezistent, se pune putin ulei de masline, apoi se adauga pulpele, prazul si dovleacul. 

Pe deasupra se presara cimbrisor uscat. Se adauga putina apa si se da vasul la cuptor.

Carnea se intoarce pe cealalta parte, dupa 30 min. Se lasa in cuptor o ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovleac si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara