Pulpă de porc la cuptor cu mere

de laura2002 in Porc, 14 Iul 2013 | 5107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpă
  • 300 gr kaizer afumat
  • 3-4 mere
  • 300 ml vin alb sec
  • 150 ml bulion
  • ulei,usturoi,sare,cimbru
  • piper negru boabe
  • boia dulce/iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc la cuptor cu mere:

Bucata de carne se împănează cu kaizer si usturoi. Se pudrează cu sare, piper alb,boia și cimbru

Intr-o tava se pun boabe de piper,cimbru carne, merele sferturi curățate de coajă și sâmburi. Totul se acoperă cu vin si foarte puțină apă.

Se lasa la cuptor cînd este aproape gata se pune bulionul și se mai lasa la cuptor 30 min.

TIPS-URI

1

se poate servi cu piure, orez sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc la cuptor cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]