Pui vietnamez

de Mitinita in Pui, 9 Oct 2014 | 6767 vizualizari

 

O reteta pe care o recomand amatorilor de mancaruri asiatice si celor care vor sa incerce noi arome.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa alba
  • cateva bucatele de lemongrass
  • fulgi de ardei iute sau un ardei iute rosu
  • 1 lingura de fish sauce
  • 1 lingurita de sos de soia dark
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 1 lingura de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui vietnamez:

Introducem toate ingredientele,in afara de pui, in recipientul mixerului vertical si pulsam pana obtinem o pasta.

Pulpele de pui,spalate si uscate,le amestecam cu aceasta pasta, le punem intr-o punga ce se inchide ermetic si o punem la frigider. Se lasa acolo peste noapte si din cand in cand scuturam punga,ca sa se patrunda pulpele cu amestecul.

A doua zi,infierbantam gratarul si punem pulpele. Se rumenesc pe ambele parti.

Puteti sa le gatiti si in cuptor,dureaza cam 45 de minute.

Se servesc cu noodles sau cu orez la aburi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vietnamez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Mitinita 1

10.10.2014, 09:15

Simona, ai incercat sa il zdrobesti in mojar? Bucatile le poti folosi si la ceai

babi5 1

13.10.2014, 18:55

Sylvia 1

16.10.2014, 15:42

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]