Pui umplut

de Simo in Pui, 15 Apr 2009 | 9141 vizualizari

 

Pui umplu cu ficat, a la Simo.

 

INGREDIENTE

1 pui, 250 g paine alba, 2 oua, 100 g unt, 50 ml lapte, 100 g ciuperci, 1 bucata ficat de pui, 50 g coniac, sare, piper, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Speli puiul si il lasam sa se scurga. Inmoi painea in lapte si o storci bine. Speli ciupercile, le tai marunt si le calesti putin. Ficatul il speli bine si il dai prin masina de tocat. Freci untul spuma, adaugi tocatura, ciupercile, ouale si condimentezi cu sare si piper. Amesteci bine totul pana ce devine o pasta.

Umpli puiul cu aceasta compozitie si il cosi cu ata. Intr-un bol amesteci coniacul cu uleiul. Cu acest sos se unge puiul. Dai tava la cuptor pentru 2 ore. Ca sa aiba un gust deosebit, trebuie sa se unga puiul din cand in cand cu sosul de coniac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

13.05.2009, 18:49

deoarece medicul mi-a recomandat sa manac doar carne de pasare cred ca am sa iti fac o vizita...daca mai faci pui din asta misto

Simo 1

14.05.2009, 23:58

te astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]