Pui cu sunca si mozzarella

de madi_marin in Pui, 6 Mai 2018 | 6263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi piept de pui
  • 4 felii de mozzarella
  • 8 felii subţiri de mezel (şuncă, pastramă)
  • 1 dovlecel
  • 4 fire de usturoi verde (doar partea albă)
  • roşii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • parmezan ras pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sunca si mozzarella:

Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.

 Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.

 Se pune carnea la fript în tigaia grill, pentru 2 minute pe fiecare parte.

 Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.

 Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.

 Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur, se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.

 Se dă vasul la cuptor la foc iute, pentru 20 de minute.

 Se serveşte cu parmezan ras deasupra.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]