Prajitura cu foi Lica (foi de napolitane)

de Panacris in Prajituri, 29 Mai 2011 | 20991 vizualizari

 

Imi era dor de aceasta prajitura, mama facea mereu si era delicioasa... Simplu si rapid...

 

INGREDIENTE

  • foi de napolitane 2 bucati
  • unt 250 gr.
  • zahar 200 gr
  • oua 2 galbenusuri
  • rahat 200 gr.
  • nuca macinata 200 gr.
  • glazura de ciocolata de la Dr. Oetker
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi Lica (foi de napolitane):

Zaharul se topeste la foc mic, se adauga untul, nuca macinata, rahatul tocat marunt, si cele 2 galbenusuri.

Se amesteca pe foc mic,  pana se omogenizeaza toate ingredientele.

Crema se pune intre cele doua foi Lica, deasupra se pune o glazura de ciocolata, eu am folosit pe cea rapida de la Dr. Oetker.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi Lica (foi de napolitane)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura belea de buna