Porumb picant

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 3800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 stiuleti de porumb
  • boia iute
  • sare
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb picant:

Curatam porumbul de panusi si de matase (partea maro din capatul porumbului).

Punem frunzele de la 4stiuleti pe fundul vasului in care vom fierbe porumbul.

Asezam stiuletii intregi in oala, iar restul frunzelor peste ei, astfel incat sa-i acoperim.

Punem apa cat sa se acopere totul si lasam sa fiarba la foc mare pana cand furculita intra usor in porumb.

Dupa ce s-a fiert scoatem porumbul din apa, presaram sare si boia iute dupa gust, apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si sare