Budinca cu tortellini si 2 feluri de branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 5029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellinii cu prosciuto
  • 750 g branza grasa de vaci
  • 150 g branza Miez de lapte
  • 2 linguri cu iaurt grecesc
  • 2 fire de ceapa verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 3 oua
  • 5 linguri cu cascaval ras
  • faina
  • ulei
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu tortellini si 2 feluri de branza:

Fierbem pastele conform instructiunilor de peambalaj.In timp ce pastele firb ne ocupam de umplutura................amestecam branza de vaci cu iaurtul,ceapa verde si patrunjelul taiate marunt,2 oua si 4 linguri de cascaval.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Dupa ce pastele au fiert le scurgem de apa si le lasam sa se racoreasca dupa care le incorporam in compozitia de mai sus.Condimentam cu piper proaspat macinat.Ungem o forma rotunda cu ulei si o tapetam cu faina dupa care turnam compozitia de mai sus.Batem bine un ou cu un strop de sare apoi incorporam in el o lingura de cascaval.Amestecam bine si turnam peste compozitia din forma..Taiem branza Miez de lapte rondele pe care le asezam deasupra budincii. Taiem si cateva codite de ceapa verde cu care ornam budinca. Dam la cuptor si lasam pana cand budinca este bine facuta(facem testul scobitorii) si frumos rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu tortellini si 2 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco