Placinta cu carne si ciuperci

de diaconta in Pui, 4 Iun 2011 | 5816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 20 gr drojdie
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • apa calduta
  • un piept de pui
  • 500 gr ciuperci champignion
  • 2 oua
  • 100 gr branza topita
  • 2 morcovi
  • cascaval
  • ceapa uscata si ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • ulei
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si ciuperci:

Din faina,drojdie,ulei si sare  se framanta un aluat cu apa calduta.Se lasa la dospit cam 30 de minute.

Pieptul de pui se toaca marunt.Ciupercile se spala si se taie felii mai mari.Morcovul se curata si se razuieste.

Intr-o cratita punem putin ulei si punem ciupercile la prajit.Separat punem la fel ulei si ceapa,apoi adaugam morcovul si pieptul de pui.Lasam putin sa se prajeasca apoi adaugam supa de pui si lasam sa fiarba.Cand carnea a fiert,adaugam si ciupercile si condimentam.La final adaugam multa verdeata.

Batem cele doua oua si le punem in amestec,pastram doar putin ca sa ungem foaia de deasupra.

Adaugam in compozitie si branza topita.

Impartim coca si intindem o foaie,restul il pastram pentru fasiile cu care vom acoperi umplutura.

Intr-o tava tapetata punem foaia,apoi adaugam umplutura.Razuim cascaval si punem fasii de aluat,pe care apoi le ungem cu oul pastrat.

Punem la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

diaconta 1

22.06.2011, 19:33

Betty,nu mai este dar ti-o recomand cu mare drag

nadina73 1

05.07.2011, 02:04

Hmmmmmmmmmmm vad ca nici aici nu mai stigat vezi ca maine ai de lucru nu gluma pana vin sa faci si placinta deasta

diaconta 1

05.07.2011, 18:10

Nu te-am strigat Nadina,ca n-ai prea stat cu noi tu vino,ca io-ti fac de toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]