Pizza pe felii de paine

de Bayram in Pizza, 12 Iun 2011 | 17011 vizualizari

 

Pizza pe felii de paine se face usor, nu ai nevoie de multe ingrediente si majoritatea lor le aveti deja in casa.

 

INGREDIENTE

  • paine feliata 10 felii
  • lapte
  • oua 2-3
  • rosii 1
  • ardei gras 1
  • piept de curcan afumat
  • pulpa de vita afumata
  • suc de rosii
  • masline
  • cascaval
  • sare 
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine:

Se unge tava cu unt, feliile de paine se trec prin lapte si apoi se aseaza in tava.

Sucul de rosii se amesteca cu putina sare, piper si cimbru apoi se toarna peste paine.

Se taie pieptul de curcan si pulpa de vita cubulete (cantitatea o alegeti voi), apoi se amesteca cu oul batut si cu putina sare si se toarna peste paine. Rosia, ardeiul si maslinele se taie felii si se aseaza pe deasupra apoi adaugati cascaval ras din belsug! Se pune in cuptorul incins (180grade), se lasa cca 30 min!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

La sucul de rosii puteti adauga si putin usturoi pisat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Bayram 1

18.06.2011, 18:19

multam cris! Bine vam gasit!

Sotto 1

06.04.2014, 20:43

Imediat o scot din cuptor , dar pana aaaatunci salivez

Sotto 1

06.04.2014, 22:08

A iesit excelenta toata familia este multumita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci, măsline şi roşii