Piure cu carne la cuptor

de adry88 in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2012 | 3921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 200 g branza
  • 1 piept de pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu carne la cuptor:

Cartofii ii curatam, ii taiem cubulete si ii fierbem in apa cu sare

Cand au fiert ii scurgem de apa, ii pisam  si adaugam condimentele, untul, ouale, branza si amestecam bine

Ceapa o calim putin, adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa si amestecam. Lasam sa fiarba 1 minut dupa care adaugam pieptul de pui taiat cubulete. Lasam sa fiarba pana se formeaza sosul, potrivim de condimente dupa gust, apoi lasam sa se raceasca.

Intr-o tava unsa cu ulei sau unt asezam 1 strat de piure, adaugam sosul de carne si acoperim cu piure. Dam tava la cuptor cca 10 minute, scoatem tava si cu polonicul apasam putin si in gaura formata adaugam cate 1 ou, dam tava din nou la cuptor pana se face oul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi