Pipote si inimi la Multicooker

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2015 | 9294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi de pipote si inimi
  • 4 cepe mari albe
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • vegeta/piper/boia dulce
  • marar prospat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi la Multicooker:

Ceapa se toaca marunt se stropeste cu putin ulei de masline, se seteaza functia Fry pentru 5 minute.

Adaugam tavie de pipote,punem 1 pahar de apa, setam la functia Boil si lasam 30 minute.

Adaugam condimentele, punem apa cat sa acopere, setam functia Boil pentru alte 20 minute.

Punem vinul rosu, setam din nou functia Boil pentru 5-10 minute.

Se presara marar prospat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]