Pilaf de gaina de tara

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2011 | 20130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • copanele si pieptul de la gaina
  • 1cana orez
  • 1morcov
  • 1ceapa
  • piper alb
  • delikat le gaina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de gaina de tara:

Am pus copanele si pieptul la fiert.

Cand carnea a fost fiarta am scos din oala pt a masura zeama(3cani)daca e nevoie mai adaugam apa.

Odata masurata zeama punem orezul spalat bine impreuna cu ceapa taiata jullienne,morcovul taiat cubulete si delikatul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic,dar sa nu uitam sa mai intoarcem din cand in cand.

Cand orezul a fost legat am adaugat bucatile de carne si putin piper dupa care am dat la o parte.POFTA MARE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de gaina de tara" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]