Piept de pui in sos rosu

de ANCA in Pui, 28 Mai 2009 | 8385 vizualizari

 

Asa l-am preparat pe loc, la inspiratia de moment:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cam 400 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 3-4 fire usturoi verde
  • cimbru, sare, piper, condimente pt pui
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi
  • lapte, unt
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos rosu:

Pieptul de pui l-am taiat julien si l-am pus la inabusit in tigaia de teflon cu putin ulei de masline, condimentele de pui, cimbru, sare, piper. Dupa 10 min, am adaugat si ciupercile taiate bucati mari, le-am lasat cateva minute.

Usturoiul l-am facut mujdei, am dizolvat in el pasta de rosii, apoi am adaugat in tigaie. Inca 5 minute si gata puiul!

Garnitura: am facut piure clasic, in care am pus si ceapa verde (idee furata de la Oana), si am mixat totul, iese un piure de primavara aromat si gustos!

Se serveste cu castraveciori murati, au mers de minune:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui