Piept de pui cu sos de smantana si ardei

de La Ancuta in Pui, 16 Oct 2013 | 12705 vizualizari

 

Pentru astazi va propun o mancare simpla, nespectaculoasa, dar deosebit de aromata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 3 ardei kapia
  • 300 ml supa de legume
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • curry
  • boia
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de smantana si ardei:

Curatam ceapa si o taiem marunt apoi o punem la inabusit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa pana devine sticloasa.

Pieptul de pui il taiem in bucatele si il condimentam cu piper, curry si boia apoi il adaugam peste ceapa si amestecam pana cand isi schimba culoarea. Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii taiem cubulete apoi ii adaugam in cratita. Stingem cu supa de legume si lasam sa fiarba 15-20 minute.

Dam cratita de pe foc si cu o spumiera scoatem intr-o farfurie carnea si jumatate din ardei. Restul ardeilor ii pasiram cu mixerul vertical. Adaugam smantana iar apoi punem carnea si ardeii inapoi in cratita si mai lasam sa fiarba la foc mic 5 minute. Potrivim de sare si oprim focul.

Se serveste calda alaturi de garnitura pref erata. Noi am avut orez cu curry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]