Piept de pui cu pasta de leurda

de lia maria in Pui, 15 Apr 2011 | 5039 vizualizari

 

O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fara piele si os
  • Pasta de leurda
  • Cartofi pt garnitura
  • Sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu pasta de leurda:

Sectionam pieptul de pui in felii groase si nu batem deloc carnea, o lasam mai grosuta. Punem la incins o tigaie gril si prajim bucatile de carne, la foc mic, pe ambele parti. Intre timp curatam, spalam si feliem doi cartofi pe care-i punem la prajit in friteuza.

Cand sant bine prajite, scoatem feliile de carne din tigaie, le asezonam si asa fierbinti le acoperim cu un strat de 2-3mm de pasta de leurda.

Scoatem cartofii pe farfurie si-i servim imreuna cu gratarele impanate.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu pasta de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]