Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Marius- in Pui, 11 Feb 2018 | 5810 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piept de pui cu mustar, la punga, pui, friptura, muschi pui, pui la punga, retete Pui
Pieptul de pui se spala, se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui, apoi se unge cu mustar.
Se pune intr-o punga pentru gatit si se da la cuptor.
Dupa 45 de min, se scoate din punga si se mai lasa cateva min, pana se rumeneste.
de Bucataras 8
de Angelina_Elena 1
de anisoara 1
Auras12 1
Delicios
miki_a 1
Grozav!
RuxyRux 1
Foarte bun!
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Andra_Constantinescu 6
la 15:13
de vasimur 4
la 10:38
la 06:15
pe 18.10 la 13:57
de laura_n 7
pe 18.10 la 13:33
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
lilik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
remy_81 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!