Piept de pui cu citrice la cuptor

de marcelas in Pui, 2 Feb 2010 | 8107 vizualizari

 

INGREDIENTE

4-5 bucati piept de pui1 portocala1 lamaiepesmetparmezan rascondimente dupa gust(recomandat:italian style)ulei de maslinesare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu citrice la cuptor:


Se pragateste o tava, peste care punem hartie de pergament.
Radem putina coaja de portocala si de lamaie, pe care le amestecam cu pesmetul, parmezanul ras si condimentele.
Taiem felii portocala si lamaia, pe care le asezam in tava, ca in imagine.
Pregatim pieptul de pui. Il dam prin amestecul de pesmet si il asezam in tava peste feliile de citrice. Stoarcem sucul de la o jumatate de lamaie peste pieptul de pui si il stropim cu putin ulei de masline.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 400F pana cand pieptul de pui se rumeneste si e bine patruns.
Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu citrice la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

02.02.2010, 08:28

Ce frumos s-a aurit ! Mult mai sanatos si fara miros de prajit in bucatarie.

elena1988 1

13.03.2011, 19:25

adry88 1

08.05.2011, 12:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]