Piept de curcan cu crusta crocanta

de Sidy in Curcan, 18 Oct 2011 | 9507 vizualizari

 

Înlocuieşte clasicul şniţel de pui cu această reţetă de piept de curcan în crustă crocantă . Uite o reţeta pentru un piept de curcan crocant si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de curcan
  • 1-2 lingura mustar
  • 150 g pesmet
  • sare
  • piper
  • curry
  • cimbru
  • oregano
  • scortisoara
  • cilli
  • 30 g unt
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu crusta crocanta:

Se taie pieptul de curcan felii.

Intr-o farfurie intinsa se amesteca pesmetul , condimentele si patrunjelul taiat marunt.

Feliile de piept putin batute ,se freaca cu unt , se ung cu mustar si apoi se tavalesc prin pesmet.

Intr-o tava se pune untul si se aseaza carnea cu pesmet si se da la cuptor cam 30 de minute sa se coaca bine, pina se rumeneste bine( la 180grade C)

Feliile crocante le-am servit impreuna cu cartofi cu migdale( am scris reteta mai demult) si cu salata de ardei copti.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de curcan cu patrunjel