Peste pane

de elena001 in Crap / Caras, 15 Mai 2013 | 4533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti caras(sau alt fel de peste)
  • 4 lg de faina
  • 2 oua
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Pestele se curata de solzi si intestine,se spala iar apoi il dezosam(cat mai mult posibil,oricum vor ramane osisoare).

Se pune tigaia pe foc,cand uleiul s-a incins dam fiecare bucata de peste cu putina sare iar apoi il tavalim prin ou batut  si prin faina si il punem la prajit.

Facem la fel cu fiecare bucata.

Se prajesc pe ambele parti.

Se poate servi simplu sau alaturi de mamaliguta si sos de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din salau