Peste la cuptor cu mazare si branza

de danielaR in Pangasius, 20 Sep 2013 | 4678 vizualizari

 

aceatsa reteta este dietetica si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri mari de pangasius
  • 2 oua
  • 1 conserva mazare
  • 300gr branza
  • 150 gr smantana
  • sare
  • decor: brocoli
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu mazare si branza:

Pestele se fierbe la aburi

Se aseaza intr-un vas yena pe care l-am uns cu ulei de masline

Se bat la mixer ouale cu branza si smantana, se adauga mazarea si se amesteca cu lingura 

Se toarna aceasta compozitie peste peste si se da la cuptor pana se rumeneste

E super buna

Ca decor am folosit brocoli fiert la aburi

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu mazare si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius la cuptor