Pastrav cu smantana si tarhon

de divainbucatarie in Pastrav, 9 Aug 2011 | 5895 vizualizari

 

Pastrav cu smantana si tarhon este un deliciu ce trebuie neaparat sa-l incercati

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de pastrav
  • o jumatate de lamaie
  • 2 rosii (eu am pus una de culoare portocalie si una rosie)
  • 150 g de smantana
  • cimbrisor
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu smantana si tarhon:

Cum se prepara reteta de pastrav cu smantana si tarhon

Spalam si uscam fileurile de pastrav, le condimentam cu sare si piper, punem feliute colorate de rosii, verdeturi si lamaie. Pliem pestele, il stropim cu smantana si ulei de masline, stoarcem putina lamaie, preasaram putin tarhon tocat si dam la cuptor.

Dupa 5 minute adaugam foarte putina apa, acoperim cu o folie de staniol si il lasam inca 15 minute la 200°C.

Pastravul cu smantana si tarhon se serveste imediat cu cartofi natur, stropind pestele si cartofii cu sosul de smantana si putina zeama de lamaie. Daca nu sunteti fani ai verdeturilor, indepartati-le cand serviti pestele, pentru ca acesta este deja patruns de aroma lor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi si dovlecel umplut cu ciuperci