Paste gratinate la cuptor

de mirela0911 in Paste, 25 Ian 2011 | 14578 vizualizari

 

Ceva rapid si delicios. La noi e "bataie" pentru crusta de deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 500g paste fainoase spirale
  • salam 300-400g (de care doriti)
  • cascaval ras
  • 700 ml bulion
  • 1 ceapa
  • sare, zahar, piper (dupa gust)
  • oregano, busuioc 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste gratinate la cuptor:

Se pun pastele la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce s-au fiert se strecoara, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in putin ulei. Se adauga bulionul, se condimenteaza dupa gust (eu il fac dulce-acrisor, ceva gen ketchup) se lasa sa fiarba putin dupa care se ia de pe foc si se adauga oregano si busuioc.

Salamul il taiem cubulete. Intr-un vas de yena punem jumate din spirale, se presara salamul, se pune jumate din sos, se rade cascaval si se repeta operatiunea cu restul de ingrediente. Deasupra se rade cascaval din abundenta. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Se poate servi asa cum e sau se poate adauga si ketchup si cascaval ras (depinde fiecaruia cum ii place).

 

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si masline dar eu nu am avut de data asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu roşii si mozzarella