Pastai scazute cu sos tomat

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 27 Mar 2014 | 9247 vizualizari

 

Dupa cum am mai spus imi place fasolea sub orice forma.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ierburi de provence
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu sos tomat:

Se curata si se toaca ceapa.

Fasolea se spala si se taie capetele. Daca e necesar se rupe in 2-3.

Se caleste ceapa. Se adauga apa si fasolea. Cand e aproape fiarta, se adauga pasta de tomate diluata intr-o ceasca cu apa.

Se condimenteaza cu sare si ierburi de provence dupa gust.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu piept de porc si rosii