Pasta picanta de gogosari

de Angelina_Elena in Conserve, 17 Sep 2013 | 8255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 linguri sare mare
  • 1 lingurita piper boabe
  • 4 foi de dafin
  • 1 lingurita si 1/2 boia iute
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta picanta de gogosari:

Spalam gogosarii, in taiem in doua si ii curatam de seminte si cotoare.

Ii trecem apoi prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.

Ii punem intr-o cratita incapatoare, adaugam sarea, boiaua iute, boabele de piper si foile de dafin.

Punem cratita pe foc, iar dupa ce incepe sa fiarba amestecam continuu pentru a nu se prinde de cratita.

Lasam sa fiarba vreo 2 ore, pana cand scade zeama lasata de gogosari.

Pasta rezultata o punem in borcanele spalate si sterilizate.

Sigilam borcanele si le acoperim cu o patura groasa.

A doua zi le depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta picanta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de ardei cu vinete