Pasta alla puttanesca

de xana in Jamie Oliver, 19 Oct 2017 | 6429 vizualizari

 

O reteta inspirata din cea a lui Jamie Oliver si adaptata la gusturile noastre pe care o repet de multe ori.

 

INGREDIENTE

  • 3 filete de anșoa din conserva
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva de ton(70 gr scurs de ulei)
  • cateva masline negre si verzi
  • o mana de patrunjel
  • 5 linguri suc sau pasta de rosii
  • 200 gr paste
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta alla puttanesca:

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza 3-4 linguri din apa in care au fiert.

Intre timp, punem filetele de anșoa intr-o tigaie larga impreuna cu usturoiul zdrobit si putin ulei de masline. Lasam la calit timp de un minut, apoi adaugam tonul, maslinele si patrunjelul tocat (pastram putin patrunjel pentru decor).

Amestecam bine, apoi adaugam si pasta de rosii si lasam 3-4 minute la foc mic, amestecand frecvent. Nu mai este nevoie de a adauga sare, deoarece filetele de ansoa sunt deja sarate.

 Urmeaza a pune pastele si apa pe care am pastrat-o si amestecam bine. Decoram cu frunze de patrunjel si este gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver