Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 28 Feb 2012 | 11864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi albi,
  • 3 morcovi,
  • un postarnac mare,
  • 3 linguri faina,
  • pesmet,
  • usturoi,
  • o legatura marar si una de patrunjel ,
  • sare si piper.  
  • pentru garnitura salata de sfecla rosie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie:

cartofii se apala si se pun la fiert.  

separat se curata morcovii si postarnacul ,se spala si se pun la fiert.   

dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se du pe razatoarea mare.  

apoi dupa ce au fiert morcovii si postarnacul se dau si ele pe razatoarea mare.   

se amesteca impreuna apoi se adauga usturoi,marar si patrunjel ,faina si pesmet sa se lege compozitia.  

se formeaza parjoale care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

ca si garnitura am folosit salata de sfecla rosie. 

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (17)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:27

N-am mai papat de multtiii ani! Bunica imi facea mereu...

Ubulika 1

02.03.2012, 11:51

ioiiiii ce bine arata

iry-gabriela 1

03.03.2012, 08:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi de post cu gem