Panna cotta cu dulceata de cirese amare

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Feb 2013 | 3855 vizualizari

 

Tot am auzit de'' panna'' asta si am zis sa o incerc si eu ,m-am inspirat de la Dia...

 

INGREDIENTE

  • 400 ml smantana cu grasime peste 30%
  • 250 ml lapte
  • 20 g gelatina
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic vanilie-burbon
  • dulceata de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu dulceata de cirese amare:

Am pus sa se hidrateze gelatina cu cca 60 ml lapte rece.

Restul de lapte l-am amestecat cu zaharul si vanilia-burbon si l-am pus pe baie de abur,cat a dat intr-un clocot,am adaugat smantana,mestecand bine,pana am adus-o la punctul de fierbere.

O dam de pe foc si adaugam gelatina hidratata,omegenizand bine amestecul.Am turnat in diverse forme si am lasat-o la rece in frigider cca 3 ore.

Am scos din forme panna cotta si am turnat dulceata de cirese negre peste ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ananas