Painici cu scortisoara

de luminita20_2006 in Piine, 29 Noi 2010 | 4169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 50 gr drojdie
  • 25 gr zahar
  • sare
  • -200 ml lapte
  • -2 oua
  • -100 ml ulei
  • Umplutura
  • -200 gr zahar
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu scortisoara:

Se topeste drojdia cu un pic de zahar si lapte caldut. Se cerne faina se pune intr-un vas se face o fantana in mijloc se pune laptele sarea drojdia topita, uleiul sau untul topit si zaharul se framnata aluatul apoi se lasa la dospit. 1 h.

Dupa ce a crescut aluatul se imparte in patru se intinde ficare parte o foaie de grosimea 3-5 mm se presoara zahar cu scortisoara se ruleaza se taie bucati de-alungul de 2-3 cm se prinde o un capat se lasa in tava sa creasca 40 min se dau la cuptor incins in prealabil timp de 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu kaizer