Paine impanata cu unt si cascaval

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 11306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt;
  • o paine intreaga;
  • cascaval ras;
  • o legatura de marar proaspat;
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impanata cu unt si cascaval:

Crestam painea cu un cutit ascutit fara a taia si coaja de jos.

Printre cubuletele formate implantam fasii de unt.

Presaram sare si piper dupa gust,apoi cascavalul ras iar la final marar verde tocat.

Punem painea la cuptor pana se topeste untul si cascavalul.

Scoatem painea din cuptor, impartim pe farfurii si o servim fierbinte.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impanata cu unt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]